Ongewenste personen, bij afwezigheid, in uw woning of bedrijfspand, diefstal van waardevolle bezittingen is voor de meeste mensen een nachtmerrie.

Bij inbraakpreventie gaat het dus om de juiste combinatie van maatregelen die precies zijn afgestemd op de situatie. De inbraakgevoeligheid van een pand of terrein wordt hoofdzakelijk bepaald door de aanwezigheid van attractieve zaken. Hoe groter de verwachte buit, hoe meer de inbreker zijn best zal doen om binnen te komen. En dus: er zwaarder beveiligd moet worden.

Veldhuis Beveiligingsinstallaties installeert gebruiksvriendelijke inbraak-beveiligingssystemen die snel en adequaat de ongewenste indringer(s) detecteren. Het inbraakbeveiligingssysteem verstuurt een doormelding naar een particuliere meldkamer of naar uw (mobiele) telefoon. Waarop u de benodigde acties kunt ondernemen. Veldhuis Beveiligingsinstallaties installeert hoogwaardige inbraakbeveiligingssystemen van: Alphatronics, Aritech en Galaxy. Kortom een inbraakbeveiligingsstysteem van Veldhuis Beveiligingsinstallaties. Een gerust gevoel.
bel 0481 798515 voor een vrijblijvende afspraak